ماهی شیر دریایی

ماهی شیر دریایی

ماهی شیر از جمله ماهی های دریایی جنوب ایران است که به دلیل داشتن گوشتی لطیف و خوش پخت در بسیاری از رستوران ها و مراکز سرو غذاهای دریایی مورد استفاده قرار می گیرد. این ماهی در جنوب ایران بصورت قایقی و لنجی صید می شود که هر کدام مزایا و معایب خود را دارد. اوزان این ماهی به طور معمول از 250 گرم شروع و تا 8 کیلوگرمی برای هر ماهی می رسد به دلیل گوشت لطیف و استخوان های نه چندان محکم این ماهی معمولا برش های استیکی یا کالباسی این محصول به شکل بسته بندی های شکیک برای سرخ کردن روانه بازار می شود. هرچه وزن شیر ماهی بزرگ تر باشد برش ها بزرگتر و برای سرو مشتری پسند تر می باشد.
Call Now Buttonتماس بگیرید